2011. április 30., szombat

Stephenson, Neal: Gyémántkor I. - Jelenlegi ára: 4 340 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Gyémántkor I. A könyv listaára: 4990 Ft. Leírás:
Első amerikai kiadása után bő tizenöt évvel kerülhet a magyar olvasók kezébe Neal Stephenson regénye, amelynek akkor a könyvkritikusok saját műfajt alkottak: a neoviktoriánus posztcyberpunkot. A fiktív jövőben játszódó történet díszletét egy olyan civilizáció adja, amelyet mindenestül átitatott a nanotechnológia - a védett, szigorú ökológiai szabályok szerint megalkotott városokban minden létező termék így készül az ételtől a bútorokon át a ruhákig. A társadalom szerkezete mindemellett a középkort idézi a maga szigorú, vallási, kulturális, vagyoni és politikai elvek alapján kialakított kasztjaival. A regény főhőse, Nell az egyik legalacsonyabb rendű osztályba született egy arrogáns bűnöző, Bud és egy könnyűvérű nő, Tequila gyermekeként. Élete fő állomásai előre meg vannak írva - elméletileg. A sors ugyanis mást tervez Nellel, akinek a kezére jut egy jóval magasabb kasztba tartozó mérnök, John Hackworth által a saját kislányának írt tankönyv, az Ifjú hölgy illusztrált olvasókönyve. Nell az arisztokrata gyermeknek szánt kötetet lapozgatva ráébred, milyen keveset tud a világról, és elhatározza, hogy kitör a neki és övéinek szabott korlátok közül... A maga kategóriájában kiválónak számító mű a színvonalas sci-fit és cyberpunkot kedvelők olvasmánya. ISBN: 978-963-9866-01-0A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 4 340 Ft

Az aukció vége: 2011-05-02 22:15
. Stephenson, Neal: Gyémántkor I. - Jelenlegi ára: 4 340 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése