2011. július 30., szombat

Meijer, Fik: Gladiátorok - Jelenlegi ára: 2 040 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! GladiátorokA könyv listaára: 2490 Ft. Leírás:
A holland ókorász könyvében arra kérdésre keresi a választ, hogyan nyerhettek teret a római kultúrában a véres és erőszakos gladiátorjátékok és mi vonzotta a rómaiakat az amfiteátrumokba. A kérdés megválaszolása érdekében régészeti és irodalmi források segítségével, a legújabb tudományos eredmények ismeretében mutatja be a gladiátorjátékok kialakulását, a küzdelmek helyszíneit, a fegyvereket, a szabályokat és a főszereplőket, a gladiátorokat. A játékok történelmi, társadalmi és technikai hátterének ismertetése után a könyv központi fejezete egy teljes napon át zajló arénabeli küzdelem rekonstruálásával kelti életre az ókori Rómát. A kötet hátralévő része nem csak a játékok lehanyatlását és a Colosseum épületének későbbi sorsát tárgyalja, hanem a gladiátorjátékok történelmi emlékezetére és reprezentációjára is kitér, többek között híres mozifilmek (Spartacus, Gladiátor) történelemábrázolásával is foglalkozik. A megbízható tudományos ismereteket olvasmányos formában terjesztő munka meggyőző módon demonstrálja, hogy az erőszak, a háború és a kíméletlenség a római kultúra központi elemét jelentette, de egyben közelebb hozza az olvasóhoz, a nézőtéren, a játékok látványától megrészegülő és ujjongó embert. Az irodalomjegyzékkel és az Európában található amfiteátrumok listájával kiegészített művet fekete-fehér reprodukciók és rajzok illusztrálják beszerzése széles körbe ajánlható. ISBN: 978-963-693-130-8A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 040 Ft

Az aukció vége: 2011-08-01 23:10
. Meijer, Fik: Gladiátorok - Jelenlegi ára: 2 040 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése