2012. január 22., vasárnap

FÉLDRÁGAKŐ FAZETTÁLT INDIAI ACHÁT KARKÖTŐ, gumis - Jelenlegi ára: 1 850 Ft


Kérlek, csak abban az esetben licitálj légy szíves, ha valóban szeretnéd megvásárolni ezt a terméket és elfogadod, hogy
nem tudom személyesen átadni!
ha te leszel az aukció nyertese, két automatikus levelet fogsz kapni, az egyikben részletesen tájékoztatlak a fizetés feltételeiről.
Részemről ez az első jelentkezés,
erre várom mielőbbi válaszodat köszönettel!
Minden kedden ked(D)vezmény!!!
a részletekről lejjebb
8 mm-es gyöngyök
gumis
postaköltség: 370. forint
A SZÍN FÜGG A MONITORTÓL!!!
Kedvezmények:
1. MINDEN KEDDEN 20% KED(D)VEZMÉNY!!!
Keddenként a FIXÁRAS és VILLÁMÁRAS termékeimet 20%-kal olcsóbban veheted meg!
Ebben az esetben a postaköltség 370. forint bármennyit vásárolsz.
10000. forint feletti FIXÁRAS és VILLÁMÁRAS vásárlás esetén nem kell postaköltséget fizetned!
 1. forintról induló aukcióim nyerteseinek a postaköltség 370. forint, bármennyit vásárolnak.
A KEDVEZMÉNYEK NEM VONHATÓK ÖSSZE!!!
Információk a fizetésről
Az aukció zárását követően a Vatera/TeszVesz által küldött automatikus levelet kapsz tőlem. Ebben benne vannak az utaláshoz szükséges adatok, gyakorlatilag azonnal lehet utalni, ha rendelkezel netbankkal. Személyesen is befizetheted az összeget egy UniCredit bankfiókban. A megjegyzés rovatban kérlek tüntesd fel a FELHASZNÁLÓNEVEDET! Kérlek ne felejtsd el megírni e-mail-ben a CÍMEDET!
Információk a postázásról
A postázás KIZÁRÓLAG AJÁNLOTT levél formájában történik, LNK bélyeggel, ez azt jelenti, hogy Levélszekrény útján Nem Kézbesíthető, csak aláírással vehető át, a postás nem dobja be a ládába.   Simán és utánvéttel nem postázok.
Hétfőn és szerdán tudok postázni, vagy kedden és csütörtökön, ha az előző két napon közbe jönne valami.
Kipróbálási és pénz visszafizetési garancia:
8 napon belül minden indoklás nélkül visszaküldheted a terméket, ebben az esetben a termék árát visszafizetem, vagy beszámítom más termék árába, a postaköltséget nem. Minőségi kifogás esetén a termék árát és az oda-vissza postaköltséget is visszatérítem. A garancia a termékeimre 3 hónapos.
 
Kapcsolódó csillagjegyek
Leginkább a bika, ikrek, rák, skorpió csillagjegyben születettek számára alkalmas.
Lelki hatásai
A lakásban kihelyezve felfogja a negatív energiákat és távol tartja a haragot az emberektől. Segít a hirtelen harag ellen, vizsgadrukknál, tanulási nehézségeknél, támogatja az érzékenységet, az eszességet és a szakmai alkalmasságot.
Az ókorban az achátot gyakran védő amulettként viselték. Szerencsehozó hatásáról is írtak. Az achát biztonságot és a megelégedettség érzését adja nekünk. Különösen a gyerekek találnak nyugalmat és biztonságot az achát geodában. Az achát támogatja az érzékeny, realista és pozitív gondolatokat.
Fizikai hatásai
Fejfájás, láz, epilepszia, terméketlenség, bőrbetegségek, szembetegségek, gyenge látás, depresszió ellen. Erősíti a tüdőt, gyomrot, májat és az agyat. Emésztésélénkítő. Nyugalomra, biztonságra, lelki érettségre, emberismeretre, fantáziára, gyomorra, belekre, belső szervekre, méhre. Segítő és védelmező terhességnél, epilepszia ellen. Az achát ismert védőkő kígyómarás és villámcsapás ellen. Megóv a haragos szellemektől és semlegesíti a mérget.
A fehér achát békeachátként is ismert, tiszta fehér színén keresztül békés és nyugtató energiát kölcsönöz, ami megszabadítja a fej és szív területet a nehéz terhektől. Ezáltal újra nyugodt és tiszta gondolatokat hoz és feloldja bennünk a szorongást és a nyugtalanságot.
Egyéb jellemzők
A férfiak az achát viselésén keresztül a hölgyeknél felébreszthetik a szerelmet, viselője alkalmas lesz dönteni igaz és hamis barátok között. A szónokok érthetőbben beszélnek az achát által a publikumnak.



Jelenlegi ára: 1 850 Ft

Az aukció vége: 2012-02-09 18:59
. FÉLDRÁGAKŐ FAZETTÁLT INDIAI ACHÁT KARKÖTŐ, gumis - Jelenlegi ára: 1 850 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése