2012. január 27., péntek

Gordon R. Dickson György és a sárkány q631 - Jelenlegi ára: 500 Ft

A képen látható állapotban. A kép szállításával kapcsolatos további információk a "Szállítási, fizetési feltételek"-nél.
Jim Eckert sárkány lett. Meg sem álmodta, mégis ez történt, amikor elindult, hogy megmentse a jegyesét. Egy kiszámíthatatlan asztrálprojekciós készüléken át követte kedvesét, és hirtelen egy abszurd világban találta magát – egy Gorbash nevű beszélő sárkány testében. Az egész nem is lett volna olyan borzasztó, ha a szeretett Angie szintén sárkánnyá válik. Ám ebben a mágikus világban nem ez történt. A szépséges Angie valahogy megmaradt embernek – vagyis egy Györgynek, ahogy a sárkányok az embereket emlegetik. És Jim, bárhogy hívják is, sárkány lett.
S hogy a dolgok még cudarabbul álljanak, Angie-t foglyul ejtette egy gonosz sárkány, és bezárta a Gyűlöletes Torony kifürkészhetetlen mélyére. Így hát ezen a fura világon, ahol a Györgyök ehetők és az állatok mágikusak – ahol a mágia uralkodik a logika helyett – Jim Eckert komoly problémával került szembe. És a fenébe is, segítségre van szüksége!


Jelenlegi ára: 500 Ft

Az aukció vége: 2012-02-14 04:18
. Gordon R. Dickson György és a sárkány q631 - Jelenlegi ára: 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése